Advanced Engineering Stockholm 2022

Vi kommer till Kistamässan 6-7 april 2022

Mötesplatsen för framtidens produktutveckling & innovation

Advanced Engineering är den händelserika 2-dagarsmässan som är tillägnad produktutveckling inom främst verkstadsindustrin. Mötesplatsen riktar sig till dig som har som målsättning att optimera en ny eller existerande produkt och samlar allt du behöver veta på ett ställe. Advanced Engineering tar din produktidé ett steg närmare verkligheten.
Nu kommer konceptet äntligen till Stockholm! På plats samlar vi allt ifrån stora nyckelleverantörer till heta uppstickare som är på plats för att visa dig det senaste möjligheterna som finns på marknaden. Dessutom erbjuder vi ett handplockat seminarieprogram fullmatat med nyttig inspiration och verkliga case – Vet du vad det bästa är? Allt är helt kostnadsfritt för dig i som är verksam i branschen!

Fram till den sista April har vi ett Early Bird erbjudande till alla utställare med 10%* rabatt på monterkostnaden.
*Rabatten gäller ej EasyGp paketen.

UPPDATERAS

Det gäller att hänga med!

En viktig del för att hänga med i utvecklingen är att ha stenkoll på vad som händer på marknaden – Just därför har vi skapat en mötesplats som gör det enkelt för dig att hänga med. Upptäck de senaste produktnyheterna, träffa ledande leverantörer, heta uppstickare och ta del av nyttig inspiration och verkliga case.

Hallplan

Se till att investera din tid i aktiviteter som ger dig garanterad ROI. På Advanced Engineering i Stockholm har du som utställare möjligheten att visa upp dina senaste produkter eller tjänster till helt rätt besökare, samla leads eller till och med göra rena affärer på plats! Ladda ner hallplanen för att se vilken monter som passar dig och ditt företag bäst. 

SEMINARIER

När det är dags kan du ta del av seminarieprogrammet här

Vi strävar alltid efter att kunna ge dig de senaste nyheterna i branschen och allt där till för att du ska kunna utvecklas i din roll och i din vardag. Vi erbjuder därför ett väl avvägt seminarieprogram med fokus på innovation, framtid och utmaningar som kan hjälpa dig och din business på vägen. 

Träffa branchen & gör Affärer

På mässan träffar du beslutsfattare & kunder

Rätt kontakter inom rätt kretsar är ett sant framgångsrecept, men att hitta kontakterna kan vara desto svårare. Vi på Advanced Engineering arbetar därför aktivt med att skapa genomtänkta mötesytor så att du på ett naturligt sätt kan träffa nya kunder, leverantörer och partners.

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer

Kontakta Jennie om du är intresserad av att ställa ut på Advanced Engineering Stockholm 2022

 

 

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter om mässan och följa våra uppdateringar om hur vi skapar säkra mötesplatser. Få även första tjing till våra event och medverka i exklusiva tävlingar, vi kommer bara delge givande information – vi lovar!

Scroll to Top