Om oss

Mässan som förvandlar idéer till framtidssäkrade produkter

Vårt mission är att göra produktutvecklingen inom verkstadsindustrin ännu smartare, mer effektiv och avancerad – genom möten. Advanced Engineering är en två-dagars branschmässa som organiseras årligen på Åbymässan, Mölndal (Göteborg). Evenemanget inkluderar utställning, seminarieprogram och andra engagerande aktiviteter med betoning på den senaste tekniken, produkterna och trenderna inom verkstadsindustrin.

En framgångsrik produktutveckling kan innebära otaliga beslut för att hitta de optimala komponentera och lösningarna. Eftersom möjligheterna blir fler och än mer komplexa, blir det inte mindre utmanande att göra rätt val. Samtidigt ökar trycket på high value manufacturing hos OEM-företag.

Ordet ”avancerat” symboliserar helt enkelt komplexiteten i den uppgift som produktutvecklare står inför idag. Men vi har försökt att underlätta genom att samla utställare från alla stadier av produktutvecklingscykeln inom nyckelbranscher som drar nytta av varandra.

Mässan har gått 2 gånger tidigare i Göteborgsregionen. Den första var 2017, tillsammans med den parallella mässan Elektronik. Även 2019 gick mässorna ihop. Från och med 2020 går Advanced Engineering årligen. Eftersom synergierna mellan Advanced Engineering och elektronik är så pass viktiga, läggs  Electronics till som fokusområde på mässan. 

Sedan 2019 har Advanced Engineering sitt hem i Åbymässans helt nya lokaler drivna av Easyfairs – som också är arrangör av mässan. Vi är glada att få arrangera mässan i Sveriges modernaste anläggning för möten och events!

Advanced Engineering har sitt ursprung i Birmingham, Storbritannien, där mässan organiserades först 2008. Konceptet har nu spridits över hela Europa under olika namn – Advanced Engineering Gent, FMB Messe i Bielefeld & Metal Madrid, Robomatica, Composite Spain, för att nämna några. Alla organiseras av Easyfairs.

Läs mer om Easyfairs här.

Advanced Engineering - ett internationellt koncept

NYHET: Bokar du 2 eller fler Advanced Engineering-mässor du får rabatt:
2 mässor = 5% rabatt
3 mässor = 7,5% rabatt
4 mässor = 10% rabatt

Kontakta våra säljare för mer information.

Advanced Engineering Europa

 

 

Advanced Engineering organiserades för första gången i Birmingham, England 2008. Mötesplatsen har blivit ett etablerat koncept som har spridit sig runt om i Europa. Genom ditt deltagande på Advanced Engineering kan du nå ut och nätverka med kunder runt om i Europa – alla med ett gemensamt intresse; framtidens teknik!

Besök gärna våra systermässors hemsidor:
Metal Madrid, Robomatica, Composite Spain, 27-28 November 2019
Advanced Engineering, Birmingham, 30-31 October 2019
Advanced Engineering, Salzuflen, 6-8 November 2019
Advanced Engineering, Messe Augsburg, 12-13 Februari 2020
Advanced Engineering, Antwerpen, 27-28 May 2020

Håll dig uppdaterad

Vi bryr oss om att hålla din inkorg städad och kommer bara att skicka ut mail som innehåller vad vi tycker är användbart: när något har lagts till programmet, enklare sätt att komma åt mässan och specialerbjudanden.

Scroll to Top