Om oss

Här förvandlas idéer till framtidssäkrade produkter

Vår mission

För tredje året arrangeras Advanced Engineering i Göteborgsregionen och iår tar mässan plats på Eriksbergshallen. Vår mission är att göra produktutvecklingen inom verkstadsindustrin ännu smartare, mer effektiv och avancerad – genom mötet mellan människor. På plats i mässhallen träffar du närmare 100 utställare, tar del av ett gediget seminarieprogram med fokus på den senaste tekniken och trenderna inom tillverknings- & verkstadsindustrin.

Parallellt med Advanced Engineering arrangeras dessutom den etablerade och omtyckta mässan Elektronik – ett beprövat framgångskoncept som bidrar till viktiga synergieffekter! 

Varför "advanced"?

En framgångsrik produktutveckling innebär ofta otaliga beslut för att nå fram till de optimala komponenterna och lösningarna. Eftersom möjligheterna blir fler och än mer komplexa, blir det inte mindre utmanande att göra rätt val. Samtidigt som valen blir svårare ökar dessutom trycket på high value manufacturing hos OEM-företagen.

Ordet ”avancerat” symboliserar komplexiteten i den uppgift som produktutvecklare idag står inför. För att förenkla det redan svåra arbetet med att hitta rätt i djungeln av komponeneter, material och teknik har vi samlat utställare ifrån hela produktutvecklingscykeln. På plats hittar du som besöker oss allt för att din produktidée ska bli till verklighet. 

Global expertis - Lokalt nätverk

Advanced Engineering har sitt ursprung i Birmingham, i Storbritannien, där mässan hade premiär redan 2008. Konceptet har nu etablerats över hela Europa och blivit en självklar spelare bland mässor inom verkstads- och tillverkningsindustrin. Vår globala anknytning säkerställer att vi är på rätt spår och ger oss möjlighet att fånga upp internationella influenser – En viktig del i vår framgångsaga. 

ta reda på mer

Advisory board

Nyheter

Utställare

Stay in the loop

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter om mässan och följa våra uppdateringar om hur vi skapar säkra mötesplatser. Få även första tjing till våra event och medverka i exklusiva tävlingar, vi kommer bara delge givande information – vi lovar!

Scroll to Top