Rebl Industries

Om oss

Vi på Rebl Industries är ett bemanningsbolag för robotar där vi erbjuder automation som tjänst genom våra uppskattade, engagerade och effektiva robotoperatörer, Rebl Workmates.

Rebl Workmates är en ny generation av robotik, där vi genom konfiguration kan snabbt driftsätta industrirobotar med den kompetens som du efterfrågar.

Våra operatörer kan hantera en flexibel vardag som innehåller flera arbetsuppgifter och -platser, samarbete med mänskliga operatörer, avvikelser, små batcher och stora artikelvariationer. Genom detta automatiserar allt som oftast det människor idag gör ex genom att ta bort repetitivt, farlig och ibland tråkiga arbetsuppgifter för att skapa en mer effektiv och hållbar arbetsplats.

Vanliga arbetsuppgifter för våra Rebl Workmates är allt ifrån plock, sortering, kitting, slipning, försänkning till arbetsuppgifter specialiserade för er verksamhet.

Fokusera på din verksamhet, sänk dina kostnader och kom igång snabbt med automation genom Rebl Workmates där vi tar betalt för när våra operatörer producerar värde.

Besök vår monter och träffa vår Rebl Workmate Emil:

Emil expertis – kan plocka i stort sett allt från pall eller direkt ur störtlagrat material. Ser till att rätt sak är på rätt plats för andra operatörerna och är grym på att lära sig att plocka nya artiklar och produkter där allt som behövs är en CAD-fil.

Markerad produkt

Nyheter

Jobberbjudanden

Kontakta oss

Scroll to Top