Protech Nordic AB

Om oss

Vi är Nordens ledande leverantör av 3D-skrivare!

Sedan 1993 har Protech hjälpt tusentals företag runt om i Norden att skapa effektiva produktionsmiljöer med 3D-skrivare och CAD/CAM-lösningar.

Protech är utan tvekan Nordens ledande leverantör av 3D-skrivare och CAD/CAM-system. I över 25 år har vi varit pionjärer inom 3D-skrivarlösningar på den nordiska marknaden genom att hjälpa företag och industrier att hitta lösningar som optimerar produktionstider och reducerar kostnader.

Våra driftsäkra och professionella 3D-skrivare kommer från världsledande tillverkare som Stratasys, MakerBot, Desktop Metal och Xact Metal. I vårt produktsortiment finns också branschanpassade CAD/CAM-lösningar från TopSolid .

Protech representeras av kompetent och erfaren personal med kontor i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Våra svenska kontor ligger i Järfälla (Stockholm) och Borås. Utöver administration och lokal lagerhantering på huvudkontoret i Järfälla, har vi rymliga utställningslokaler med ett stort utbud av 3D-skrivare och prototyper. Här tar vi emot både nya och befintliga kunder för introduktion och utbildning av våra produkter och material. Även i Borås finns utställningslokaler med möjlighet till trevliga möten och utbildningstillfällen.

Kontakta Protech för mer information.

Markerad produkt

Jobberbjudanden

Kontakta oss

Scroll to Top