Besök Advanced Engineering

VI SES DEN 29 - 30 september 2021 PÅ eriksbergshallen

Mötesplatsen för framtidens produktutveckling & innovation

Advanced Engineering är den händelserika 2-dagarsmässan som är tillägnad produktutveckling inom den tillverkade industrin och verkstadsindustrin. Mötesplatsen riktar sig till dig som har som målsättning att optimera en ny eller existerande produkt och samlar allt du behöver veta på ett ställe. Advanced Engineering tar din produktidé ett steg närmare verkligheten.

På plats samlar vi allt ifrån stora nyckelleverantörer till heta uppstickare som är på plats för att visa dig det senaste möjligheterna som finns på marknaden. Dessutom erbjuder vi ett handlplockat seminarieprogram fullmatat med nyttig inspiration och verkliga case – Vet du vad det bästa är? Allt är helt kostandsfritt för dig i som är verksam i branschen!

Det säger de som varit med förut

Per Agesund, Saab AB och Torbjörn Johansson, Volvo Cars
Read More
Surprisingly large show with good suppliers.
Marcus Hansen, Service Engineer, Veoneer
Read More
Good and interesting show with new information that will definitely contribute to new purchases.
Oscar Tropp, Hardware developer, Ericsson
Read More
A good show with interesting products in the form of supercap. Wide range of exhibitors & products.
Eugen Kühnl, Engineer, TR Fastenings AB
Read More
The event is a perfect place for networking and I have booked several meetings the first day.

UPPDATERAS

Häng med i utvecklingen

En viktig del för att hänga med i utvecklingen är att ha stenkoll på vad som händer på marknaden – Just därför har vi skapat en plats som gör det enkelt för dig. Upptäck de senaste produktnyheterna, träffa ledande leverantörer, heta uppstickare och ta del av nyttig inspiration och verkliga case

UTVECKLAS

Inspireras och boosta dig i kunskap

Vi strävar alltid efter att kunna ge dig de senaste nyheterna i branschen och allt där till för att du ska kunna utvecklas i din roll och i din vardag. Vi erbjuder därför ett väl avvägt seminarieprogram med fokus på innovation, framtid och utmaningar.

UTBYT

Träffa branschen och gör affärer

Rätt kontakter inom rätt kretsar är ett sant framgångsrecept, men att hitta kontakterna kan vara desto svårare. Vi på Advanced Engineering arbetar därför aktivt med att skapa genomtänkta mötesytor så att du på ett naturligt sätt kan träffa nya kunder, leverantörer och partners.

UPPLEV

Känn och kläm på produkterna

Inget slår att faktiskt få se material, komponeneter och produkter på riktigt. På plats kan du klämma, känna och jämföra alla spännande nyheter som våra utställande leverantörer visar upp och på så vis effektivt scanna marknaden med alla dina sinnen.

ta reda på mer

Advisory board

Utställare

Stay in the loop

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter om mässan och följa våra uppdateringar om hur vi skapar säkra mötesplatser. Få även första tjing till våra event och medverka i exklusiva tävlingar, vi kommer bara delge givande information – vi lovar!

Scroll to Top