Tillverkningsindustrins mötesplats för produktutveckling & sourcing

Den 25 – 26 mars 2020 intar Advanced Engineering Åbymässan. Denna händelserika
2-dagarsmässa är tillägnad produktutveckling inom industrin. 

Mötesplatsen finns till för dig som beslutar eller påverkar inköp med målet att optimera en ny eller existerande industriell produkt eller för dig som vill automatisera produktionen.

Oberoende av vilket steg i utvecklingsprocessen ni fokuserar på, så är detta mässan för er!

Från idé till framtidssäkrad produkt snabbare

Mötesplatsens utställare visar allt inom teknikområdena elektronik, mekanik, beräkning och smart tillverkning:

  • Forskning och utveckling
  • Design & koncept
  • Test, mät & analys
  • Komponenter
  • Elektronik & uppkoppling
  • Processering & verktyg
  • Automation
  • Materialinnovation
  • Teknisk dokumentation
  • Prototypframtagning

Specialområden på mässgolvet:

Vehicles

Göteborgs kommun har tagit den innovativa ledningen inom fordonsindustrin i Europa och har för närvarande 25 000 anställda. På denna mässa täcker vi alla tier-nivåer tack vare mixen av fokusområden. Fordonsfokuset har också fått ett eget område på hallplanen, där utställare som vänder sig mot fordonsindustrin har samlats.

Mässprogrammet kommer att illustrera utmaningar och trender som exempelvis anpassning till MaaS, elektrifierade och autonoma fordon, uppkoppling, telematik, säkerhet och mer.

Electronics

Kombon mellan mässan Advanced Engineering & Elektronik 2019 var en fullträff, vilket är ganska givet. Produkter som tillverkas inom verkstadsindustrin är värdelösa utan elektronik.

Hitta ditt sätt att koppla upp och elektrifiera din produkt med hjälp av våra utställare. Ämnen i mässprogrammet kommer att beröra 5G, IIOT, AI med mera.

Materials Pavilion

Att välja rätt material är nyckeln till en långvarig och funktionellt optimal produkt. Utställare i Materials pavilion erbjuder bearbetnings- och verktygsalternativ samt halvfabrikat och surface engineering av plast, keramik, metaller, kompositer, grafen och smarta material. Programmet kommer att beröra ämnen som additiv tillverkning, cirkulära flöden, kundfokus, uppstickare och innovation.

Scale up area

Företagen i scale-up area på denna mässa är ett bolag som utvecklas snabbt och bidrar med en ny, spännande produkt på marknaden.

För utställare

Advanced Engineering samlar de mest inflytelserika aktörerna inom fordon, mekanik och elektronik inom tillverkningsindustrin. Här visar ni produkter, nyheter och tjänster, nätverkar och gör affärer direkt på mässgolvet.

För besökare

Träffa ledande företag, ta del av seminarier & paneldebatter med branschens ledande experter på scener, konferenser, utbildningar, nätverksmingel och mycket mer.

Biljett för fri entré

Hämta din kostnadsfria entrébiljett här.

 

"Scientists study the world as it is; engineers create the world that has never been"

- Theodore Von Kármán

Varför är mässan värd din tid?

Advanced Engineering 2019 på 35 sekunder

Partners

Samarbeten

Mediapartners

Advisory board

Exklusiv videoproducent

Håll dig uppdaterad

Vi bryr oss om att hålla din inkorg städad och kommer bara att skicka ut mail med innehåll som vi tror kan vara användbart för dig: när något har lagts till programmet, tillgång till mässan, specialerbjudanden eller bara kunskap och tips som vi tror kan vara användbart i din roll.

Scroll to Top