Tillverkningsindustrins
mötesplats för
produktutveckling
& sourcing

24 - 25 MARS 2021

Upptäck Advanced Engineering

Den 24- 25 mars 2021 intar Advanced Engineering Åbymässan. Denna händelserika 2-dagarsmässa är tillägnad produktutveckling inom industrin. Mötesplatsen finns till för dig som beslutar eller påverkar inköp med målet att optimera en ny eller existerande industriell produkt eller för dig som vill automatisera produktionen.

Oberoende av vilket steg i utvecklingsprocessen ni fokuserar på, så är detta mässan för er!

Göteborgs kommun har tagit den innovativa ledningen inom fordonsindustrin i Europa och har för närvarande 25 000 anställda. På denna mässa täcker vi alla tier-nivåer tack vare mixen av fokusområden. Fordonsfokuset har också fått ett eget område på hallplanen, där utställare som vänder sig mot fordonsindustrin har samlats.

Mässprogrammet kommer att illustrera utmaningar och trender som exempelvis anpassning till MaaS, elektrifierade och autonoma fordon, uppkoppling, telematik, säkerhet och mer.

Kombon mellan mässan Advanced Engineering & Elektronik 2019 var en fullträff, vilket är ganska givet. Produkter som tillverkas inom verkstadsindustrin är värdelösa utan elektronik.

Hitta ditt sätt att koppla upp och elektrifiera din produkt med hjälp av våra utställare. Ämnen i mässprogrammet kommer att beröra 5G, IIOT, AI med mera.

Att välja rätt material är nyckeln till en långvarig och funktionellt optimal produkt. Utställare i Materials pavilion erbjuder bearbetnings- och verktygsalternativ samt halvfabrikat och surface engineering av plast, keramik, metaller, kompositer, grafen och smarta material. Programmet kommer att beröra ämnen som additiv tillverkning, cirkulära flöden, kundfokus, uppstickare och innovation.

Företagen i de här områdena på mässan innehåller bolag som är nya eller utvecklas snabbt och bidrar med en ny, spännande produkt på marknaden.

Din säkerhet - vårt fokus

Säkerhet har alltid varit en av våra främsta prioriteringar, nu mer än någonsin.
Vi gör allt för att våra event och anläggningar ska vara rena och säkra mötesplatser för att träffas och göra affärer.

Din hälsa och ditt välbefinnande är vår högsta prioritet.
Vi har höjt våra redan höga krav på hygien och utvecklat nya hälso- och säkerhetsrutiner för att möta de utmaningar som Covid-19 innebär.
Du kan därför känna dig helt säker när du besöker våra event och anläggningar.

Senaste nytt ifrån Advanced Engineering

"Scientists study the world as it is; engineers create the world that has never been"

- Theodore Von Kármán

Partners

Samarbeten

Mediapartners

Advisory board

Exklusiv videoproducent

Håll dig uppdaterad

Vi bryr oss om att hålla din inkorg städad och kommer bara att skicka ut mail med innehåll som vi tror kan vara användbart för dig: när något har lagts till programmet, tillgång till mässan, specialerbjudanden eller bara kunskap och tips som vi tror kan vara användbart i din roll.

Scroll to Top