Produkter som möter nya utmaningar

tr-fastenings-epw-screw

TR Fastenings komponenter utgör en viktig del i många av kundens applikationer. Tidigare har fästelement ofta setts som en lågprioriterad produkt men på senare år har de fått en allt viktigare roll i strävan att effektivisera och rationalisera.

Några exempel är open-die teknologier och multifunktionella skruv- clips- & fjäder-lösningar. Ett viktigt mål för TR Fastenings är att tillsammans med fordonstillverkarnas Tier 1 supply-chain konstruera fästelement som håller högsta möjliga kvalitet och möter de ökande kraven för en lång hållbarhet till ett lågt pris.

Nya material och tillverkningsmetoder för fordonstillverkare medför att nya fästelement behövs, vars utformning är bättre lämpad för exempelvis komposit eller 3D printade material. Det innebär att vårt Engineering team utvecklar produkten från första idén och presenterar så kallade ”case studies” där alla aspekter av applikationen tagits hänsyn till, för att möta kravbilden.

– Hur löser er produkt eller tjänst ett problem?

TR´s EPW skruv är en av de produkter som möter nya utmaningar där det önskas att kunna skruva direkt i plåten. Gängtornet formas av skruvens design och ger ett säkert skruvförband. Kom gärna förbi på vår monter E17 mittemot SCEN 1 eller informera dig närmare på vår hemsida. https://trfastenings.com/News/Products/New-product-EPW

– Varför väljer ni att ställa ut på Advanced Engineering 2020?

TR Fastenings Ltd är en global tillverkare och distributör av industriella fästanordningar. Mässan är ett utmärkt tillfälle att träffa nya och existerande kunder för att diskutera pågående och framtida projekt. Vi är gärna med tidigt i utvecklingsprojekt med en vision att designa in kostnadseffektiva och funktionella lösningar. Vi ser även mässan som ett viktigt forum för att se och förstå de senaste tekniska lösningarna där våra produkter kan appliceras.

Scroll to Top